Roskaväki on nyt osa Village Peoplea - nyt toimisto myös Helsingin keskustassa

Hannoa liittyi Village Worksiin, ja näin Hannoan tavoittaa nykyisin helpommin Helsingistäkin. Uusin toimistomme sijaitsee  Fredrikinkatu 61 A, 6. kerroksessa.

"Laskeskelimme hieman työtehokkuutta ja haluamme maksimoida ajan palveleksamme asukkaita kierrätysasioissa Helsingissä", perustelee asia Hannoan toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotro. "Aika nopeasti löytyi meille sopiva konsepti Village Works"

Village Works muodostaa nykyisin jo yli 400 yrityksen verkoston. Toimitilat ja kokoushuoneet joustavat nopeasti yritysten tarpeisiin.

"Konsepti on nykyaikainen ja moderni, ja jo lyhyen kokemuksen perusteella homma tuntuu sopivan meille hyvin", Kotro toteaa. "Myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, kokoukset voidaan järjestää tyylikkäästi ja tehokkaasti, kaikille sopivimmissa osoitteissa".

Uudet järjestelmät ja mahdollisuudet kiinnostavat roskaväkeä muutenkin - nyt keskustassa liikkumiseen ja digitaaliseen työskentelyyn on innokkaasti kokeiltu uusia mahdollisuuksia. Erityisesti ympäristöä säästävät ratkaisut kiinnostavat.

"Opeteltavaa on itselläkin", Kotro naurahtaa. "Esimerkiksi kaupungilla liikkumiseen on tarjolla paljon hyviä uusia ratkaisuja, sekä julkisen liikenteen puolesta, että yksityisillä yrityksillä. Länsimetro palveluineen on hyvä uudistus, ja liikkumiseen kaupungilla on hyviä palveluita saatavissa: sähkökäyttöisistä potkulaudoista vuokra-autoihin! Opetellaan mekin, ja kerrotaan hyvistä luontoa säästävistä uudistuksista ja omista kokemuksista samalla kun ihmisä roskiksilla tapaamme."

Toimistohommia