Hannoa yhteistyöhön MKO Ympäristöpalveluiden kanssa

MKO Ympäristöpalvelut Oy ja Hannoa Oy ovat sopineet yhteistyöstä Keski-Suomen jätehuollon kehittämiseksi. Yhteistyö on osa MKO:n palveluliiketoimintaa.

Hannoan ja MKO:n yhteistyö keskittyy jätepisteiden kehittämiseen. MKO siirtyy palveluliiketoimintaan ja yhteistyö Hannoan kanssa mahdollistaa monipuolisen tarjoaman yritysten ja teollisuuden jätteiden keräykseen, kierrätykseen ja käsittelyyn. Yhteistyöllä vastataan ympäristöhuollon alati kasvaviin vaatimuksiin ja parannetaan kierrätystä.

Yhteistyö eri organisaatioiden välillä on meille luontaista ja olemme ilolla mukana kehittämässä keskisuomalaista jätehuoltoa, toteaa Juha-Pekka Kotro, Hannoa Oy:n toimitusjohtaja. MKO on eturintamassa kehittämässä kierrätystä ja heillä on monipuolista osaamista ja näkemystä ympäristöliiketoiminnasta. Olemme ylpeitä, kun saimme mahdollisuuden olla osa verkostoa.

Uudet ympäristöhuolto- ja kierrätysvelvoitteet osaltaan luovat painetta paremmille palveluratkaisuille. MKO onkin avannut muitakin yhteistyökuvioita ja mukaan mahtuu sekä suuria että pieniä kotimaisia alan yrityksiä.

Tunnen hyvin Hannoan toimintakulttuurin ja heidän tarjoamiensa tuotteiden ja palveluiden laadun, kommentoi Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalveluiden myyntijohtaja. Hannoan toimintatapa on moderni ja Hannoan asiakaspalvelu on korkeatasoista.

 

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotro, Hannoa Oy, 045 7734 8018, juha-pekka.kotro@hannoa.fi
Myyntijohtaja Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalvelut Oy, 050 5724821, olli.joensuu@mkoymparistopalvelut.fi

LISÄTIETOA MKO Ympäristöpalveluista: mkoymparistopalvelut.fi