Hannoa panostaa kehitykseen

Ismo Roponen mukaan kehitystyöhön.

Hannoa Oy ja Portfolio House Oy ovat sopineet kehityshankkeiden suunnitteluun ja johtamiseen liittyvästä yhteistyöstä. Käytännössä Hannoan kehityspäällikkönä toimii jatkossa yrittäjä Ismo Roponen.

Talouspäällikön vuokraaminen on jo melko yleistä, mutta kehityspäällikön vuokraaminen harvinaisempaa.

"Me haluamme olla jatkossakin kiinnostava yhteistyökumppani kotimaiselle konepajateollisuudelle. Valmistustekniikat ja mahdollisuudet uusiin ratkaisuihin ovat kehittyneet viime vuosina huimasti ja tässä kehityksessä haluaa Hannoakin olla mukana", toteaa toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotro.

"Oman kehityspäällikön rekrytointi on kova riski – ja uuden henkilön sisäänajo vaativaan tehtävään on aikaa vievää", jatkaa Kotro. "Tunsin Ismo Roposen jo entuudestaan, tiesin että hänellä on meille paljon annettavaa: valmiit verkostot, ammattitaito ja monipuolinen kokemus tuotteiden ja valikoimien kehittämisestä. Meille tämä yhteistyö on upea juttu!"

Hannoa keskittää omat resurssit myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Minä hoidan malliston kilpailukyvyn ja tuotantotehokkuuden kehittämisen. Käyttöön saadaan viimeisin suunnittelu- ja tuotanto-osaaminen ilman rekrytointeihin liittyviä viiveitä tai riskejä. Tämä on hieno hanke myös Portfolio Houselle”, kommentoi Ismo Roponen.

Tämä kevät on haasteellinen kaikille suomalaisille, ja etenkin moni yritys on vaikeuksissa. Yritysten toiminnan palautuminen normaaliksi kestää pitkään poikkeustilan jälkeenkin. Riski keskittyä kehitystoimintaan tällä hetkellä on suuri, myönnetään Hannoassakin.

"Liiketoimintaan kuuluvat riskit, myös sellaiset, joihin ei itse voi vaikuttaa. Mutta me uskomme omaan tarinaamme ja roskiksia tarvitaan jatkossakin. Jos nyt emme toteuttaisi omaa kehityspolkua ja satsaisi huomiseen, niin sehän vasta kummallista olisi.”

LISÄTIETOJA: Toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotro / 045 7734 8018 / juha-pekka.kotro@hannoa.fi
LISÄTIETOA PORTFOLIO HOUSE Oy:stä: www.portfoliohouse.fi