Apua myyntiin Vaasaan

Hannoa on asuinympäristöjen jätepisteratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja. Duunaamme roskiksia yhdessä teollisten muotoilijoiden, konepajojen, roskakuskien, isännöitsijöiden ja pihanrakentajien kanssa - kaikkein sellaisten joilla on taitoa rakastua roskiksiin.

Nyt etsimme

Apua myyntiin Vaasaan

Paikka avoinna sille, joka

  • saa ahkerasti aikaiseksi ennalta sovittuja ja järkeenkäypiä asioita.
  • pitää huolen siitä, että aina mieluummin tuo kuin vie energiaa.
     

Me tarvitsisimme nyt sellaisen. Naisen, miehen, tytön tai pojan - myyjän tai myynnin tukihenkilön ikään katsomatta. Työtehtävät, vastuut ja siten myös palkka muotoutuvat osaamisesi ja valmiuksiesi mukaan, mikäli sinut tehtävään valitaan.

Me Hannoassa ollaan roskaväkeä. Jos se häiritsee sinua, niin eipä haittaa. Hyvä niin, et vaan sovellu töihin meille. Tai jos ceeveesi saa ihmiset haukkomaan henkeä ihastuksesta ja tuloksesi ennen ovat jo ylitsepääsemättömän upeita - niin hieno homma. Jatka samaa rataa, jossain muualla. Kun et sinä meille siksi pääse, että olisit valmis.

Roskaväki kun on ylpeä mutta ei ylpeile, nöyrä muttei nöyristele. Se on sellaista, joka ymmärtää, että ihmistähän me kaikki olemme täällä palvelemassa.  Kehittymässä, oppimassa, ja kiirehtimässä parempaan huomiseen. Business as usual.
 

Liity siis roskaväkeen!

Tehtäväsi on ilahduttaa vaasalaisia roskiksilla. Kierrät ja kerrot kierrätyksestä, soitat ja sovit tapaamisia ja edesautat roskaväen ilosanoman leviämisessä. Työssä tukenasi on Hannoan kokeneemmat myyjät ja muu henkilökunta, ja sinulle nimetään oma henkilökohtainen supervisor. Annamme sinulle käyttöön Suomen hienoimman roskisten showroomin Vaasan keskustassa. Työtehtävät ohjataan ja opastetaan henkilökuntamme toimesta. 

Täytä 160 merkin hakulomake – myy itsesi!

Millaista roskaväki on?

 

Lisätietoja (ark/vd klo 09-15)


Toimitusjohtaja
Juha-Pekka Kotro
045 7734 8018

Hakulomake

Täytä 160 merkin hakulomake – myy itsesi!

Apua myyntiin Vaasaan