KONTAKT OSS!

Blev du intresserad av vår produkt? 
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig
så snart som möjligt!

tietoisku_sv_04.png

Vanliga frågor

Har du någon fråga om våra produkter, installation av produkterna eller annat - kontakta Hannoa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Är Hannoas produkter tillverkade i Finland?

Ja - Hannoas produkter är konstruerade i Finland och helt tillverkade i Finland. Kvaliteten på Hannoas produkter är toppklass och därför tål de också tung användning under årtionden. Vi har erfarenhet!

Varför är UPPO-tömningen så miljövänlig?

Det får plats mycket mer sopor i UPPO sopkärlen och därför kan soptömningarna göras mer sällan. Tömningen av UPPO är snabb och miljöpåverkan av sophanteringen blir marginell. I UPPO sopkärlet används inte heller olika innersäckar, vilka måste bytas med jämna mellanrum i andra lösningar. Tömningen av UPPO sopkärlen är förutom miljövänligheten också mer förmånlig!

Sopkärlsbränder är beklagligt vanliga och bränderna som sprids kan bli farliga. Hur skulle sopsorteringsplatsens säkerhet kunna förebyggas?

Platsen och installationen för avfallsplatsen har stor betydelse och det finns bra råd från försäkringsbolag och myndigheter om installationen av sopsorteringsplatser. Hannoa instruerar gärna till den rätta installationen av sopsorteringsplatsen. Brandsäkerheten kan också förebyggas med lås och med brandsäkra materialval – ring oss, så berättar vi mer.