OTA YHTEYTTÄ!

Kiinnostuitko tuotteistamme? Täytä
allaoleva lomake, niin olemme yhteydessä
sinuun mahdollisimman pian!

Hannoa Uppo-säiliö voi vähentää kiinteistön jätehuollon tarvitsemaan operointiaikaa jopa 50%
Hannoa Viherpäivillä 20.2.2018

Hannoa oli toista kertaa edustettuna Viherpäivät ja -tekniikka 2018 -näyttelyssä Jyväskylässä.

Pari päivää hujahti rennoissa merkeissä uusia ja vanhoja asiakkaita sekä kilpailijoita ja yhteistyökumppaneita tavaten. Näyttelyn asiakaskunta koostui alan seminaariin osallistuvista ammattilaisista ja opiskelijoista sekä näytteilleasettajista. He kaikki seuraavat kiinnostuneina alan kehitystä ja uusia tuulia.

Toteuttamiemme kohteiden ENNEN – JÄLKEEN havaintoesitys kiinnosti tapahtuman osallistujia.  Esitystä katsellessa monikin tunnisti hiukan naureskellen töissä tai omissa taloyhtiöissä käyttämiensä jätepisteiden hieman ”lohduttoman” tilan. Ilahtunutta hämmästystä aiheutti pihan käytettävyyden ja ilmeen koheneminen Hannoan toteuttamissa toimivissa jätepisteiden uudistuksissa.

Suunnittelijat ja alan ammattilaiset olivat vaikuttuneita Hannoan tuotteiden toimivuudesta, tyylikkyydestä ja muunneltavuudesta asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan. Jätepisteiden suunnittelussa on otettava monta asiaa huomioon. Maisemasuunnittelun ja muut alan opiskelijat olivat mielissään tietopläjäyksestä aiheessa, jota koulutuksessa sivutaan varsin kevyesti.

Vaikka jätepisteen uusiminen ei juuri nyt olisikaan ajankohtaista, jäi monille heistä varmasti pieni ajatuksen siemen itämään, kunnes sen on aika puhjeta kukkaan. Iloisin mielin uskomme tältäkin osin, että paransimme pikkuisen maailmaa.