OTA YHTEYTTÄ!

Kiinnostuitko tuotteistamme? Täytä
allaoleva lomake, niin olemme yhteydessä
sinuun mahdollisimman pian!

Naapuruston yhteisellä jätepisteellä edistetään kierrätystä, turvallisuutta sekä ympäristöystävällisyyttä
Hannoa Viherpäivät ja vihertekniikka -näyttelyssä Jyväskylässä! 26.1.2018

Tämän vuoden helmikuussa Jyväskylässä voitte muiden näytteilleasettajien ohella tutustua mm. Hannoan uutuuteen; siistiin ja näppärään toimistoratkaisuumme AhkeraLiisaan.

viherpaivat_vihertekniikka_logo_jkl_2018-web.png

AhkeraLiisa

Uusi kierrätysjärjestelmä sisätiloihin ja toimistoon tuo lisää ryhtiä ja järjestystä kiireen keskelle. Kierrätys niin ulkona kuin sisätiloissakin on aina yrityksesi ympäristöarvojen näköinen. Näyttelystä voit napata mukaan helposti pureskeltavissa olevan AhkeraLiisa-vihkosen mittoineen päivineen.
Toimiva jätepiste nostaa asumisen arvoa

Piha on aina kokonaisuus, ja jätehuolto on osa sitä. Toimimme yhteistyössä suomalaisten piharakentajien kanssa, tehdessämme ratkaisuja aina julkisista hankkeista taloyhtiöihin. Hannoa on toimiviin jätehuollon ratkaisuihin erikoistunut, 100% suomalainen yritys. Parhaimmillaan hyvin tehty huoltoalue nostaa kiinteistön arvoa, ja samalla jätehuollon siisteys ja toiminnallisuus lisää asukasviihtyvyyttä.
Nähdään paikan päällä!

Jyväskylän Pavilijongista löydät meidät osastolta 412. Rekisteröidy ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi, tulosta nimikortti ja ota se mukaasi tullessasi messuille:

http://www.paviljonki-klubi.fi/paviljonkiklubi/?page=register®ist=1&evid=210&inwa=Qyt94TahzvHis211