OTA YHTEYTTÄ!

Kiinnostuitko tuotteistamme? Täytä
allaoleva lomake, niin olemme yhteydessä
sinuun mahdollisimman pian!

Pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella uudet jätehuoltomääräykset
Hannoa etsii osa-aikaista assistentia 6.7.2016

Työtä on tarjolla kesälomien jälkeen - Parannetaan pikkuisen maailmaa!

Hannoa logo

Etsimme joukkoomme lisää osaamista. Pyrimme maksimoimaan aikamme asiakaspalvelussa ja roskiksilla, jolloin tarvitsemme lisää henkilökuntaa pitämään kasvusuunnan fokuksessa ja olemaan valmiina palvelemaan asiakkaitamme myös toimistolta käsin.

Parhaiten meitä auttaisi assistentti, joka oivaltavasti ja ripeästi hoitaisi toimiston rutiinit kuntoon. Työssä tarvitaan yleisempien tietokoneohjelmien osaamista, järjestelykykyä sekä reipasta asiakaspalveluasennetta. Tehtävät olisivat ainakin alkuun osa-aikaisia, 1-3 työpäivää viikossa, mutta toiminnan kehittyessä myös työtehtävien määrä voi kasvaa. Kielitaito on aina tärkeää, erityisesti työssä tarvitsemme suomea, ruotsia ja englantia. Arvostamme kokemusta hallintotehtävistä, mutta tärkeää on juostavuus ja innokkuus uuden oppimiseen. Tässä tehtävässä pärjää, jos rohkeasti tarttuu toimeen vaikkei kaikki työtehtävät olisikaan aina entuudestaan tuttuja.

Työ alkaisi kesälomien jälkeen elo-syyskuun vaihteessa, tai sopimuksen mukaan. Sijantipaikkana olemme ensisijaisesti miettineet Espoota, mutta poissuljettua ei ole työn tekeminen Hollolan tai Turun toimistoiltakaan käsin.

Työtehtävästä keskustellaan Hannoa-tiimin kanssa elokuun ensimmäisillä viikoilla, joten meidän tulisi tietää sinusta ja työhalukkuudestasi viimeistään perjantaihin 5.8.2016 mennessä.

Lähetä työtehtäviin liittyvät kysymykset ja hakemukset osoitteeseen rekry@hannoa.fi. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive.

Lisätietoa Juha-Pekka Kotrolta, 045 7734 8018. Soitot heinäkuussa mielellään klo 10-15 välillä. Juha-Pekkakin pyrkii pitämään heinäkuussa vähän lomaa, joten ihan joka hetki hän ei pysty puhelimeen vastaamaan, jätä viesti niin Juha-Pekka palaa asiaan.